Catering lunch

MENU

  • ZUPY

    -Zupa rybna po gdańsku 15 zł
    -Żurek staropolski 10 zł
    -Krem z wędzonych pomidorów 8 zł
    -Zupa meksykańska z wołowiną 16 zł
    -

    DANIA GŁÓWNE

    -Pierś z kaczki sous vide z musem jabłkowym, puree z czerwonej kapusty aromatyzowanej korzennymi przyprawami w towarzystwie maślano-pietruszkowych gnocchi 36 zł
    -Sous-vidowany dorsz marynowany w świeżym tymianku w towarzystwie orientalnej sałatki z selera, jabłka oraz kopru włoskiego, puree z salsefii lub skorzonery 35 zł
    -Polędwica wołowa z maślano-pietruszkową kaszą pęczak oraz sałatką z glazurowanego buraka 40 zł
    -Pierś z kurczaka z chrupiącą skórką, delikatnym puree z marchewki oraz puree ziemniaczanym z dymką 26 zł
    -Łosoś sous-vide, soś maślano-cytrynowy, puree z topinamburu i puree z buraka 33 zł

ZAMÓWIENIA:

Zamówienia przyjmujemy do godziny 14:00 co najmniej 2 dni wcześniej

Złóż zamówienie